Posttubulation trommehindeperforation

Ville en gang informere en mor om risikoen for perforation ved anvendelse af T-dræn. Har ikke kunnet finde data omkring dette. Det ville være interessant at kende risikoen for forskellige typer dræn


1 kommentar

 • Kære Liviu

  DØNHOF har gennemgået dit forslag til projekt “Posttubulation trommehindeperforation”.
  Indledningsvist vil jeg beklage det sene svar på dine forslag. Som du ved, er DØNHOF fortsat under udvikling. Først ved vores sidste møde ifm. GF, fandt vi ud af den endelige arbejdsform ved behandling af forslag. Fremadrettet kan man forvente svar indenfor 1 måned.

  DØNHOF værdsætter dine idéer til projekter i speciallægepraksis og er helt enige i, at det er interessante og vedkommende områder.

  Vi er enige i gruppen om, at begge disse projekter er særdeles velegnede, til fokuserede studier i den kommende tubulations database (DØNHO databasen).
  Hvis du ellers er indforstået med det, vil jeg gerne tage det med til DØNHO databasens styregruppe. Jeg vil i givet fald foreslå, at projekterne kobles på efter pilotfasen.
  Lad mig høre om du kunne være interesseret i dét.

  Vi vil gerne have lov at lave opslag af dette svar (redigeret), så interessenter kan følge med i hvilken retning forslagene tager. Det håber vi du accepterer – og afventer dit svar, også på dette punkt.

  De bedste hilsener og endnu en gang tak for dit bidrag
  På DØNHOFs vegne
  Thomas Qvist Barrett

Skriv et svar