Praktisk ansættelsesret – grundlæggende

21-01-21 - 21-01-21

Kan jeg sætte min klinikansatte op/ned i tid? – og hvordan griber jeg det praktisk an? Hvilke krav gælder der til en ansættelseskontrakt? Kan jeg opsige en klinikansat, der ikke yder en tilfredsstillende indsat? – hvilke regler gælder, og hvordan griber jeg situationen an?

Det er bare nogle af de spørgsmål, der vil blive behandlet på webinaret, der tager udgangspunkt i en række udvalgte personaleretlige problemstillinger, der erfaringsmæssigt ofte giver anledning til tvivl. Kurset har en praktisk tilgang og vil ud over at give et indblik i de grundlæggende regler også have fokus på den praktiske håndtering af de udvalgte problemstillinger.

Kurset har fokus på ansættelser, der ikke er dækket af overenskomst.

Undervisningen varetages af advokat Signe Juulskov Poulsen. Signe er selvstændig advokat og har mange års erfaring fra bl.a. Kammeradvokaten, Udenrigsministeriet og advokatfirmaet Bech-Bruun. Du kan evt. læse mere om Signe her.

Kurset gennemføres som webinar den 21. januar 2021, kl. 16-18. Kurset er gratis.

Tilmelding sker ved e-mail til Signe på sjp@rglaw.dk.

Der vil blive fremsendt en e-mail med link til kurset senest dagen før.

Foreløbigt overordnet program

  • Hvilke regler gælder for ansættelsesforholdet – et overblik
  • Ansættelseskontrakten – de grundlæggende krav
  • Ændring af ansættelsesvilkår – regler og den praktiske fremgangsmåde
  • Opsigelse af medarbejdere – fx som led i en omorganisering af arbejdet i klinikken eller medarbejderens utilstrækkelige indsats.
  • Sygdom – håndtering og faldgruber

Venlig hilsen/Best regards
Eva Rye Rasmussen, MD, PhD